Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 11 september 2018

Varför skulle man inte?

Kom inte till ro förrän efter midnatt så när jag vaknade redan 04,36 i morse kändes det väl tidigt. För inte katten kunde jag somna om heller. Steg dock inte upp förrän jag hörde gästerna i köket. Och var säker på att det inte bara vara för att dricka något och sedan lägga sig igen. Men sen var jag uppe och iordninggjord. Behöver ju se till att de får frukost. Lite synd att det gick så snabbt att både fixa och få i sig för sen åkte de.


Hann lagom börja fundera på vad som jag behövde komma ihåg att ta med mig för att kunna jobba, pyssla lite och en kort tur med grannens hundar innan föräldrarna och min äldste bror kom. Bjöd på fika och de satt en stund eller två innan de fick bråttom iväg. Själv skulle jag ju inte åka än på flera timmar. Körde igång diskmaskinen, började packa ner det jag absolut inte ville glömma och så kom en pokemonkompis med hälsningar från sig och en tredje. Blev lite spelande innan denne också for.


Fick bli en längre tur med Chippen och Andy. Dock hängde regnet i luften och det kom några stänk så Chippen tyckte det räckte. Inte tänkte han bli duschad inte. Så lämna igen dem och hem för att packa ner det som skulle med. Blev lite till men ändå. Planen var att åka 16 men klockan hann passera och lite till. Dock inte mycket. Första stoppet blev affären för att investera i ett frimärke. Maken ville ha brev postat.


Kom över bron och var tacksam att det inte var åt det hållet jag skulle. Det var nästan stopp och över till fastlandet flöt det på hyfsat bra. Nästa stopp blev Hansastaden. Första affären hade inte hemma det jag ville ha. Dock fick de lov att beställa och jag betalade det jag behövde. Nu behöver jag bara vänta på ett sms. Då är det framme och kan hämtas. Nästa affär hade det jag skulle ha så det köpte jag och tog mig till nästa. Som också hade det jag skulle ha. Fick med mig allt utom det som fick beställas hem. Kan snart bli lite gardiner i lägenheten.


Sen var det till att fortsätta turen för att stoppa och tanka. Avskyr att ha under halv tank. Men att tanka  15l och inte få i mer kände lite dumt. Sen var det bara att köra. Första gången jag körde själv det hållet som jag tog idag. Dvs närmaste vägen. Tog gps-en hmm funkade tills det var knappt 20min kvar sen ville batteriet ge upp. Hittade dock sista biten. Är nu framme, bilen urpackad och det mesta uppackat. Men det sista tar vi i morgon. Nu behöver jag sova känner jag. Ska ju jobba i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar