Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 20 september 2018

Inte mycket bättre

Blir det idag. För det tog emot lite att stiga upp. Kom upp, blev klar och knallade iväg. Kom en bit på väg när jag kom på att jag hade glömt att fixa till matlåda. Vända var jag inte riktigt sugen på utan tog bara en mindre omväg runt den närmaste affären och köpte mig en färdigrätt. Blev en aning sen till jobbet så det fick bli en lite längre dag innan jag gick hem.


Från att ha varit riktigt trevligt väder igår så var det när det var dags att gå hem dags att ta fram regn ponchon. Den kom väl till pass längs vägen hem. Det började regna när jag gått några hundra meter. Hade förvisso regnat av och till hela eftermiddagen så jag hade den i handen så det gick snabbt att få på sig den. Fick bli ett varv runt affären och köpa mer knäcke, ost och lite annat längs vägen hem. För målet idag var att vara lat när jag kom hem.


Ätit, förberett en del inför morgondagen, fixat 4 matlådor till mig och en större till maken som han får dela på själv nästa vecka. Diskat och plockat undan en del. Så i morgon behöver jag bara packa ner pc-n innan bilen går. Annars är allt klart. Tänkte försöka komma upp och iväg en halvtimme tidigare i morgon. Allt för att hinna göra full dag innan bussen går. Utanför jobbet..... Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar