Öland

Öland
Solnedgång

måndag 3 september 2018

Tröttmössa

Och inte blev man piggare av att man inte kom i säng heller. Men upp kom jag, iordning blev jag och hann tom plocka lite innan jag gick. Jag både hittade och kom i tid. Chefen mötte upp i dörren innan jag hann dit. Måste ha varit efterlängtad. Sen började korvstoppning de lux. Dock var varken pc eller telefon klara trots löfte till chefen att de skulle vara det. En massa människor har jag också mött men måste erkänna att jag nog redan har tappat hälften av alla namn.


Jag börjar klockan 07 och slutar typ 17 med lunch mellan 12-13 om man hinner. Vilket jag kommer att göra nu i början iaf. Å andra sidan så skriver man i rapporten att man inte fick någon så drar de heller ingen. Innan dagen var slut funkade både telefon och pc. Har fått ett temporärt passerkort också. Kommer alltså in i morgon utan att bli hämtad. Har tom lyckats att stämpla ut samt ta mig ut genom den låsta dörren.


Har en hel korridor med kollegor som är villiga att hjälpa mig tillrätta. Samt kommer med tips och råd. Där finns tom en vattenkokare och tepåsar trots jag är rätt ensam om att dricka te. Ska nog bli bra när jag har lärt mig att hitta i systemet samt korridorerna. Hittar ju redan till IT. Fast det klart, jag var där nog bara 5 gånger i dag.


Fick bli en lite längre promenad hem. Passade på att handla flingor och müsli. Maken var handlade i den större butiken. Så han fixade matlådor åt mig. Lunchen är räddad resten veckan. Men jag inte så långt. Efter att ha ätit och hittat delar av huvudet igen gick vi till den stora affären i andra änden. Dock hittade vi inte det vi var ute efter. Dock hittade jag en 5 pack strumpor. Så nu har jag 5 par. Sedan gick fick det bli att gå hem. Har dock inte plockat en pryl sedan i morse. Får bli en regnig dag. För idag var det helt underbart när man väl kom ut. Dags att fixa det sista och sova. MYCKET kvar att komma in i. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar