Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 september 2018

Bara en dag

Då har man avverkat 4 av fem dagar denna veckan. Kom upp och in i duschen som jag skulle. blev klar och skulle bara innan jobbet. Behöver jag tala om att det där bara ställde till det lite. Inte värre än att jag var på nästan i tid. Chefen kom samtidigt och brukar var där betydligt tidigare. Fick sällskap in.


Fått ett par rundturer idag och blivit presenterad för fler än jag kommer ihåg. Fick med mig en burk med te av den andre tedrickaren på avdelningen. Men det namnet kommer jag dock ihåg. Blev också visad till matsalen men hur jag kom dit har jag redan glömt. Tur man har matlåda med sig. För dit hittar jag inte. (Tror jag iaf.)

Gick hem efter att ha arbetat lite extra idag med. Och då har jag hunnit med att grotta ner mig lite och fixa lite annat. Kan fortfarande vara lite effektiv mellan varven. Tog en lite extra lång promenad hem samt stannade till i en blomsteraffär. Var inget fel på växterna men gratis var de långt ifrån. Fick iaf följa med en hem med kruka. Får försöka komma ihåg att få med några när jag kommer hit nästa vecka.


Ska försöka hinna med att fixa gardinstång och gardiner när jag åker hit nästa vecka. Är ledig måndag och tisdag. Nu är iaf maken och jag överens om vilken typ av stänger vi ska ha vart samt gardiner till sovrummet. Lär alltså bli det rummet som blir klart först. Tror jag iaf Ska ha mattor där också hade vi tänkt oss. Och där har vi inte börjat att diskutera än.


Nu återstår att lägga sig så jag orkar upp och hinner till jobbet en stund tidigare än vanligt. Ska ta bussen en kvart efter ordinarie slut men måste hinna till bussen också. Vill därmed gå en aning tidigare. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar