Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 september 2018

Det går undan

Trots att jag var uppe och duschade nästan en timme tidigare idag (eller iaf en halvtimme drygt) så var jag inte många minuter tidigare. Skulle ju bara först. Men soporna försvann och likaså gjorde reklam, förpackningar och dyl som hamnade i soprummet. Fick även matlåda fixad och lite till av mina pärmar. Det går inte fort men det går.


På jobbet får jag ta god tid på mig bara jag blir klar snabbt. (Fast chefen försöker buffra så mycket det bara går. Och för att vara chefen så får jag väldigt mycket mer tid än jag trodde jag skulle få. Har ju jobbat för chefen förr. Men så är det en chef av bättre sort. Fixade en del åt kollegorna och håller på att grotta ner mig rejält i lite problematik. Fast för varje dag som går behöver jag mer och mer hjälp av de som är lediga. Tur det är fredag i morgon.


Kom iväg i hyfsad tid från jobbet. Råkade bara vara en raid och tillräckligt med folk längs vägen hem så den hakade jag på. Sen behövde jag handla och det tog sin lilla tid och hitta det jag behövde samt det maken ville ha. När väl allt var hittat var det kö både i förbutiken och i kassan. Och bara en personal. Stackars henne! Hon slet som ett djur. Jag hoppas bara att de andra såg det och var trevliga för det behövde hon.


Väl hemma var det till att fixa lite att äta efter att ha plockat in matvarorna. Därefter köra igång diskmaskinen. Blåser friskt även idag. Aningens varmare men blåsten tar bort mycket av den värmen. Har mest suttit och läst. Funderar på vad som ska med hem i morgon. Får inte glömma Emmas present. Hon fyller år i morgon men ska firas på söndag. Vi blir sena men fått ok. Fast det klart hade det inte varit ok hade vi inte kunnat komma alls. Nu skall jag dock sova. Behöver packa ryggsäcken i morgon eller helst redan ikväll men maken sover redan och vill inte väcka honom. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar