Öland

Öland
Solnedgång

söndag 16 september 2018

En nja helg

I fredags var jag på jobbet när jag skulle och gick därmed hem när jag skulle. Fast det berodde mest på att jag hade bilen till och rån jobbet. Jag hann dessutom packa ner allt utom mina blommor som jag ville ha med mig hem.. De hämtade jag efter jobbet sin for jag hemåt. Fick bli en paus efter halva vägen. Började bli en aning seg.


Dock blev pausen kort då jag verkligen ville hem. Gjorde misstaget att köpa en cola zero. Kan bara säga att det tänker jag inte göra om. Halva flaskan finns fortfarande kvar och resten kommer att hällas ut. Om jag inte ha någon rostig yta som behöver bli fin. Colan for upp och ner i flera timmar efteråt. Tacka vet jag vatten.


I lördags var det meningen att vi skulle hämta det sista från förrådet. Vädret var trist och det var även humöret så det sket vi i. Dock blev tvätten tvättad och jag tog en promenad på nästan 3 timmar. Promenaden försköts dock en timme då regn och åska inte tyckte det var dags att gå än. Blev dock riktigt trevligt väder därefter. Möblerade om lite i garaget eller maken gjorde det mesta.


Idag vaknade vi hyfsat sent (dock före väckarklockan). Fick bli till att göra sig klar i en hast och sedan äta frukost rätt snabbt. Vädret var betydligt bättre. Tanken var att endast köra 3 lass och vänta med ett par till nästa helg. Vi försöker sälja 2 trinette kök. Och då skulle vi kunna ta dem nästa helg i stället. Som vanligt blir det inte som tänkt.


Kom ihåg att vattna blommorna, köra diskmaskinen men inte att fixa matlådor till veckan som kommer. Hittat en i frysen så i morgon behöver jag handla minst en till tisdag. För planen är att städa den utflyttade lägenheten. Sen får jag handla lite vettigare på tisdag och då också laga några matlådor. Så jag har resten av veckan och gärna några dagar till i nästa vecka. Nu befinner jag mig i lägenheten. Har hunnit packa upp men ännu inte borstat tänderna. Vilket ska göras nu. Sen behöver jag sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar