Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 13 september 2018

En kvar

Då har man klarat av 2 av veckans tre arbetsdagar. Rätt lagom lång vecka. Vaknade och kom upp i hyfsad tid idag med. Valde att gå något längre än närmaste vägen idag. Blev därmed något sen men så länge man är på jobbet sina timmar så är det ok. Så det vara bara att vara lika sen därifrån. Varit och hälsat på kollegorna som kontrollera samt utreder misstänkta fel.


Hunnit med att träffa lite folk på utvecklingsavdelningen. Fat där ska jag träffa rätt många de närmaste veckorna. Allt för att förstå vem som gör vad och hur. Kan tycka att labbet hade varit trevligt att få prya på någon dag eller två. Eller väldans intressant. Ska kolla med chefen när hon är tillbaka från Kina.


Var helt underbart väder mitt på dagen idag och jag hade förmånen att kunna förflytta mig till fots. Dock blir det bilen i morgon åt ena hållet. Tar "bara" 10 min att gå tillbaka. Och den tiden lär jag behöva för att smälta intryck. Hela förmiddagen är tänkt att lära mig mer hur, vad och när man kontrollerar om inköpt gods fungerar eller ej. Med inriktning el.


Tog inte den närmaste vägen hem heller. Tom en anings längre och långsammare. Väl hemma var det till att äta lite innan jag började plocka. Blev av med två kartonger. Fick ju uppgardiner igår så det gick att flytta runt lite prylar. Har dessutom rätt mycket skåp i köket så i ett av dessa hamnar sånt jag inte vet vart det ska vara. Nu är det inte mycket kvar att packa upp. Däremot allt som ska ner i förrådet. Om vi nu kommer åt det. Men det får bli nästa veckas problem. Nu ska tänderna borstas och jag ska försöka sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar