Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 18 september 2018

Man vet när man kommit tillbaka till en chef

Man hamnar direkt i hetluften. Kan inte påstå att man direkt dansade ur sängen idag. Något stel och sliten. Upp kom jag och klar blev jag. Kom till jobbet samtidigt som en kollega. Hann läsa några mejl innan det började. Chefen åkte ju till Kina efter en vecka men är duktig på att hålla oss sysselsatta ändå. Vi har ett antal lite mer problematiska leverantörer. Jag har tydligen de flesta. Till 14,00 hade jag fått 50 mejl. 46 om en av dessa. De andra fyra var något vi kort och koncist kunde svara på. Dock mest troligast inte de svar chefen ville ha. Men svar fick hon.


Skulle ha ett introduktionsmöte. Det varade i typ 10 minuter sen satt vi i möte med leverantör. Det mötet bröt vi för att diskutera andra problem med samma leverantör. Tur man hade introduktion med rätt person. Väldigt givande och vi jobbar åt samma håll. Så mycket är redan vunnet där. Maken skulle jobba lite längre idag. Messade dock och talade om att han tänkte åka hem. Tyckte att det kunde jag också göra då.


Ute var det helt underbart väder. Så jackan packade jag snabbt ner i väskan. Och bannade mig själv för att ha lämnat sandalerna i huset. De hade jag behövt idag. Fast det var väl därför det var varmt och skönt. Hem, åt och vilade en stund innan jag gick ut och gick till affären i andra änden för att handla. Kom halvvägs hem när jag kom på att allt var inte med. Fick bli ett stopp i nästa affär också. Men sen var jag klar. Hem och ha nu lagat ett antal matlådor. Inte helt klara med det sista får jag fixa i morgon bitti.


I morgon ska förhoppningsvis städningen bli klar av den gamla lägenheten. Så vi kan få den besiktad och lämna nycklar. Vi erbjöd att lämna den tidigare men se det ville inte den som skulle ta över. Men nu plötsligt hade det tydligen varit bra att få den en aning tidigare. Vi lämnar dock nycklarna till hyresvärden så snart städning och besiktningen är klar och godkänd. Fönster, lister och golv kvar. Hoppas ha det klart. Får se vad som ska strula i morgon. Men först ska tänderna borstas och jag ska sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar