Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 25 september 2018

Nu så

Idag var jag uppe innan maken hade hunnit låsa dörren. Fast inte så tidigt att han hann se det. Även idag plockade och pysslade jag innan jag gick. Kom dock i väg några minuter tidigare. Var lika kallt som igår men idag hade jag på mig den lite tjockare jackan OCH ett par VANTAR som jag hittade innan jag gick och la mig igår. Gjorde inte ont någonstans! Fast man slöade inte till jobbet idag heller och var på jobbet ännu fortare.


Om jag fick två leverantörer igår så fick jag tre idag. Av de fem leverantörerna som man får jobba mest med har jag numera 3. Chefen tycks ha stort förtroende för att jag ska lösa problem. Å andra sidan behöver jag inte ta till mig fler förrän jag har läst på en del om dessa nu. Så i morgon ska professor google få jobba. Tänkte se vad deras hemsidor berätta om dem. Jag har även begärt in en del kvalitetssäkrande dokument, preliminär bokat några leverantörsbesök osv. Så andra halvan av oktober lär jag vara i full gång.


På vägen hem från jobbet stötte jag på pokemon vän och passade på att byta bort lite pokemons. Samt bjöd maken på middag. Lat som jag är blev det mat ute. Slapp både laga och diska. Väl mätta så körde maken hem och jag tog mig en promenad på några km. Men jag valde mot bättre vetande åt jag även efterrätt idag. Så magen stod åt alla håll. Behövde få ner allt i magen och helst förbränna en del innan det fastnade.


Väl hemma har vi monterat ner samtliga tomma kartonger, tömt ett par påsar och försökt komma åt vårt förråd. Det var låst igen. Får kontakta hyresbolaget och begära antingen nyckel eller hyressänkning. Tänker inte betala för ett förråd som vi inte kan nyttja för att någon anser att det ska vara låst. Vet  dock att det är annan hyresgäst som inte anser att låsen man hänger på själva förråden är tillräckligt säkert. Å andra sidan ska man inte förvara dyrgripar i ett förråd heller. Nåväl får bli morgondagens bekymmer eller en annan dag.


Har även fått upp en lampa i taket utanför klädkammaren och en i vardagsrummet. Dock behöver vi köpa en lampa att sätta i den. Hade ingen hemma med rätt sockel. Vill ha LED dessutom. Nu återstår dock att borsta tänderna och sedan sova. Mycket att göra i morgon också. Vi är endast 3 av 6 pers på kontoret då. Så det kan bli en del springande om man har otur. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar