Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 26 september 2018

Halva veckan gången

En dag som inte blev som planerad men ändå rätt ok. Vaknade och kom upp.  Skulle bara och så var tiden borta. Kom iaf både iväg till jobbet och fram. Hade lite saker inplanerade som antingen var avklarade på kortare tid än planerat eller så var det cancellerat. Vilket bara betydde att jag hann med mycket av det som jag inte hade en aning att det skulle komma.


Vädret har haft rätt mycket att önska idag. Grått och mulet med regnstänk när jag gick till jobbet. Regn och blåst av och till hela dagen. Dock uppehåll de gånger jag behövde byta lokaler på jobbet och gå utomhus. För att vara blåsigt men inte regnigt när jag skulle hem. Började stänka de sista 100 m. Men då spelar det inte så stor roll.


Igår småplockade vi lite i lägenheten men kommer inte så mycket längre innan vi har kunnat bära ner till förrådet. Ute har det blåst som attans. Nästan så som om det vore snöstorm eller något. Dock utan snö men väl regn av och till. Så ingen promenad har det blivit. Nu återstår sängen. Har tom glömt att tvätta håret nu ikväll. Får bli i morgonbitti. Stiga upp en aning tidigare så det hinner torka en aning innan jag ska gå. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar