Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 5 september 2018

Halva första veckan fixad

Kom upp och var tidig på jobbet idag. Eller iaf för att vara jag. Det var mer korvstoppning idag men chefen var inte på plats de första timmarna så jag och kollegan i rummet bredvid kom på att vi skulle fixa en del gemensamma nämnare. Så innan chefen kom hade vi bokat upp en hög med människor som vi ska träffa och få lite mer korvstoppning av. Har också passat på att börja med lite enklare(?) uppgifter.


Har även varit på en av de andra fabrikerna och träffat fler kollegor. Ska träffa dem nästa vecka och behövde veta var jag hittar dem. Då är inte chefen på plats så det gäller att vara så effektiv som möjligt samt hitta. Gick hem en aning tidigare idag. Har varit fint väder varenda dag när jag går hem så jag förlängde hemvägen en aning. Hann ändå hem lite före maken som var sen.


De asfalterar utanför på gatan så det var lite klurigt att ta sig hem sista biten. Men kom hem. För första gången denna veckan så plockade jag lite ibland alla påsar och lådor. Fick undan 4 påsar och maken fixade en kartong. Har dessutom ställt iordning det som är kvar lite bättre så det inte ser så rörigt ut. Ska visa vid tillfälle. Åt lite och skulle vila lite. Blev en promenad på 1,5 timme istället.


Nu återstår att göra sig iordning och krypa ner för att sova. Och så hoppas jag att jag ska vara piggare i morgon. Skulle behöva det. Kanske försöker komma hem en aning tidigare i morgon också. Får räcka med 8,5 timmar. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar