Öland

Öland
Solnedgång

lördag 5 maj 2018

Vilodag

Var en anings trött igår när jag väl var hemma så straxt före 22 slocknade jag. Vilket gjorde att före 08,30 i morse var första maskinen tvätt igång och i det närmaste klar. Och att runt lunch så var all tvätt klar samt lilla badrummet skrubbat. Har spegeln och duschen kvar. Därefter fick det bli en promenad i Borgholm som slutade med att jag kom hem med en påse mat så maken kunde få middag när jag hade lagat till den. (Handlade så det finns till i morgon också.)


Passade på att vattna mina krukor ute. Maken var duktig och skrubbade fågelmatarna som var tomma. När jag nästan hade övertygat mig om att jag skulle ut och klippa gräset så kom grannen och undrade om sällskap när hundarna skulle rastas. Snabbt som ögat var jag klar och följde med ut. Så nope, inte ett grässtrå är klippt än. Men om jag kommer upp tidigt i morgon kanske jag kan klippa lite då?


Väl tillbaka från hundpromenaden fick det bli en pokemon promenad. Fast då i Borgholm. Fick sällskap. Blev ytterligare 1,5 timme eller om det var 2. Maken har roat sig härhemma med sånt som han tycker är avkopplande. Men i morgon skulle han visst göra lite nytta säger han. Dvs byta skor på min bil samt spola av dem all pollen. Själv är det en del måsten som ska göras. Vattna blommor, laga middag samt några matlådor osv. Men jag slipper dock stryka i morgon för jag råkade komma hem med några nya hela skjortor till maken. Dock skulle jag kunna plocka undan några för att kasseras. Men då de redan är strukna så kan han få använda dem när han håller på i trädgården. Iaf en gång....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar