Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 29 maj 2018

I kväll ska jag bara ha en tidig kväll

Kan inte påstå att jag hoppade ur sängen tidigt i morse. Snarare att jag så länge jag orkade. Sen var det typ 200 knyck som gällt hela dagen. Två möten och en internutbildning fick utgå med ingen varsel alls. Fanns bara ingen möjlighet att få ihop det. Får fixa det en annan gång. Ena mötet är ett som är dagligen och jag måste bara närvara på det ena av två och jag var på plats på det första. Det andra mötet var ett som blev flyttat för att jag inte var på plats igår. Men de uppgifterna funkar som det är nu men kan skötas av andra och det var överlämningen som blev flyttad.


Utbildningen är redan 1 månad sen så några veckor till kan inte spela så stor roll. Dessutom så fick den som egentligen ska ha denna utbildningen numera chansen att ta över. Och det gör heller ingenting. Kvalité åker iväg till leverantör och korrigera mätmetoden. Det är bråttom som tusan men de ökar kraven för varje extra möte vi har. Jag saknar upplärd inköpare. Tror jag ska ventilera detta med den italienska inköparen som är involverad. För detta lär bli dyrt.


Jag kunde iaf gå hem en timme senare än jag borde. Och så är jag kallad på möte till innan min arbetstid börjar i morgon. Jag har meddelat att jag kommer så snart jag är där. För morgondagen blir lång iaf. För i morgon ska jag till Göteborg, Får gå hem och hämta väskan lite tidigare för att sedan bli upplockad vid stationen och körd till Göteborg. Innan jag ska hem är det " bara en hel dag med möten och sedan en hög med uppgifter som behöver plockas ihop. Allt behöver vara klart innan jag går.


Nåja ordnar sig nog med morgondagen om jag bara ser till att komma i säng ikväll. Så det gör jag nu. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar