Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 24 maj 2018

Då får det bli två i ett

Min dator börja bli lite gammal så igår tyckte den det var för varmt så den stängde av sig. Ska titta efter en ny men i övrigt så funkar den ju ok. Sen är jag lite kinkig när det kommer till laptops. Jag vet vad jag vill ha och hittar jag inte så blir det inget. Eller om jag hittar men tycker det är för dyrt. Men det lär bli en ny, Frågan är bara när. Igår var jag dock tröttare än i dag på morgonen. Tog en längre runda i morse medan jag kortade den något igår.


Haft både med och motgångar i omgångar. Men det lär fixa sig till slut på ett eller annat vis. Ska bara lära kollegorna att jag är en person och min tid är precis lika begränsad som deras. Och jag vill precis lika gärna som de gå hem i tid. Ska sätta mig och speca ner vad jag har att göra och viken tid varje uppgift tar. Då kanske de kan skuta att försöka ta genvägar hela tiden. Iaf på min bekostnad.


Igår när jag gick hem så lyxade jag till det. Det blev jordgubbar. Förvisso belgiska men de både luktade och smakade jordgubbar. Gratis var de inte men det hade inte en bakelse på kondiset heller varit. Sen blev det lite choklad till maken. En liten miniflaska bubbel (som fortfarande ligger på kylning). Och så fick det bli köpt sallad till att äta. Men efter att ha ätit och smält maten knatade jag iväg och köpte oss var sin glass. Väldans god men väl stor.


Idag var jag desto snålare på vägen hem. Köpte bara present till morsdag. Och även om min mor läser här kommer hon aldrig att kunna gissa vad det är! Dvs om jag inte ångra mig. Men det jag nu har liggande här är så långt ifrån vad hon kan tänka sig i sin vildaste fantasi. Har för övrigt tagit en kortare promenad även i kväll. Nu ska tänderna borstas och jag krypa till kojs. Förbereder troligen även inför morgondagen. Denna veckan hoppas jag kunna komma från jobbet och få åka hem betydligt tidigare än det blev förra veckan. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar