Öland

Öland
Solnedgång

måndag 14 maj 2018

Tidig kväll

Vaknade tidigt av en fläkt som lät mer än lovligt och mycket tidigare än önskat. Inte gick det något vidare att somna om heller. Någon såg till att såga ved eller något jämte mig. Tack och lov stördes även han av fläkten och mer än mig för han gick upp och stängde av den. Är inte säker på att jag var vaken ända tills han kom tillbaka till sängen. Sen sov jag gott tills han for iväg till jobbet.


När man ändå var vaken kunde man ju lika gärna göra sig i ordning. Gick 20 min tidigare till jobbet men tog en extra lov så jag var inte tidigt där. Lagom temp för promenader så dags. Var värre när jag skulle besöka leverantör och överlämna lite bevis på dåliga detaljer. Då var det rejält varmt. Tur man inte behövde gå tillbaka till jobbet. utan kunde fortsätta hem.


Har städat mejlen på jobbet. Dvs svarat på en massa mejl, skickat bilder och detaljer till leverantörer osv. I morgon får jag besök några timmar på fm. Så det där som var akut efter ordinarie arbetsdags slut får vänta till imorgon em. Vilket jag har meddelat. Det finns en kvalitetsavdelning som kan ta det om det är så akut. Det är den vägen det ska gå nämligen.


Väl hemma så blev det till att tömma väskan och sedan gå ut och gå innan man blev helt slö. Blev en timme och lite till. Hem och äta men framförallt dricka. Vi är bara i mitten av maj och redan denna värme. Undrar hur det ska bli när det verkligen är sommar? Höst? Nåja det lär visa sig. Bara att njuta så länge det går. Nu återstår att fylla vattenflaskan samt borsta tänderna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar