Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 2 maj 2018

Då var arbetsveckan igång igen

Lagom lång vecka detta. 3 dagar är rätt lagom att jobba.. Tur man få en lika lång vecka nästa vecka. å andra sidan så får man i stället hålla på desto längre innan det blir semester,  Sov som en kratta. Vaknade med ryck över att jag har glömt något. Men kan inte komma på något ännu, Var på jobbet lite drygt 3 timmar eller nästan 4 innan jag åkte med en kollega in till centrum. Behövde ju packa ner jobbdatorn i väskan innan tåget gick.


Som vanligt blir det lite si och så med maten rese dagar. Men jag fick iaf i mig en macka på jobbet och hann precis runt bageriet och köpa en fralla och en liten mer innan tåget skulle gå. Det fick bli lunchen. En banan precis innan flyget skulle gå fick bli middag och nu i kväll så fick ett äpple och en chokladbit bli kvällsmat.


Har dock hunnit gå ut och gå runt en sväng här. Känns bra att veta att jag sover här i morgon också. För leverantören finns 800 meter bort så jag kan gå dit och hem. Och borde ändå vara på plats igen några timmar tidigare än jag anlände i kväll. Tror klockan hann bli väl 20.30 innan jag hade landat och burit upp väskan samt meddelat maken att jag var på plats.


Här är våren betydligt längre kommen än hemma. Syrenerna blommar och luktar underbart. Bara det gör att jag hoppas hinna gå ett par timmar i morgon. Sen är är jag i Werther så jag får väl leta rätt på karamellbutiken eller är det bara lur som all annan reklam? Rapport kommer när jag är hemma igen. Fler bilder än de som kommer i detta inlägg också. Men nu ska tänderna borstas, mejlen kollas och så får det bli ett samtal till hem. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar