Öland

Öland
Solnedgång

söndag 20 maj 2018

När det är mer än fullt upp

Och dessutom bara trevligheter så man inte vill missa något. Fast i fredags började det med att maken skulle hämta typ 16,15-16,30. Liite trist en fredag. Men straxt innan han skulle lämna sitt jobb för att hinna hämta mig utlovad tid fick jag meddelande om att han skulle bli ännu senare. Jag liftade med kollegan till centrum och tog tåget som skulle ha gått 16,37. Men ca 20 min senare så gick det iaf. Att det sedan blev en aning senare under tiden pratar vi tyst om.


När jag väl var i Kalmar var klockan väl halv sju. Var inte lika varmt som platsen jag lämnade. Maken tyckte jag kunde gå i affärer under tiden! Häpp!! Inte många som är öppna då. Hittade dock en iaf. Godisaffären så det fick bli en stor påsegodis. Behövde ju värma mig lite. Lagom till jag inte kunde hitta mer att stoppa i påsen, betalat och kommit ut så ringde maken. Han var på plats. Bara att ila ner till stationen och bilen. Den var varm!


Hemma straxt efter 20. Ingen idé att handla något när affären stänger 20. Men jag kunde iaf sortera tvätten och få första maskinen tvättad och upphängd. Samt nästa förberedd. Sen i säng en aning senare än tänkt. I lördags var det till att smyga upp och köra igång tvättmaskinen för att få allt klart. Sen göra sig i ordning för det var motordag i Borgholm. Så straxt efter 10 smet jag ner. Dessutom hade pokemonspelet event mellan 11-14. Så under den tiden så gällde det att man både kunde titta och spela under tiden. Blev dock inga bilder.


När eventet var slut och fötterna trötta en stund senare var det till att åka iväg till affären och handla. Rätt bra om det iaf finns till frukost. (De serverade väldans goda hamburgare i societetsparken för billig peng.) Sen hem och göra sig i ordning för klockan 17 var inbjudna till grannen. (Den med hundarna.) Vederbörande fyllde 50 och skulle ha kalas. Där var vi länge och hade det trevligt. Men mer om det i ett annat inlägg eller så. (Träningsvärken i mungiporna måste gå över först.)


Idag vaknade man en aning sent och var en anings seg. Men blommorna blev vattnade, strykhögen struken, middag fixad, disken diskad och en promenad på ett par timmar gjord. Hann med en del till. Har nu landat så man kan utföra nästa veckas jobb. Behöver bara borsta tänderna och sedan krypa ner. Tror det är lika bra att fixa det med en gång. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar