Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 maj 2018

Hamsterhjul

Det var varmt så jag vaknade ett par gånger i natt. Så i natt var det jag som stängde av fläkten. När maken for till jobbet gav jag upp och klev upp. Var klar och klev utanför dörren för 06,20. Var på jobbet en timme senare. Hade ändå hunnit gå en lika lång runda som igår. På jobbet var det full rulle och lite till. Hann göra typ 1/3 av allt som alla andra ville jag skulle göra. Hann dock göra allt som jag hade planerat och en aning till.


Hade leverantör på besök. Så nu vet jag att det blir Tyskland i höst igen. Förutom turen vecka 28 och trippen till Österrike, Skulle egentligen behövt vara i Norge denna veckan men det får jag inte ihop. Ska se vad som kan ske i juni, Vore bra om det iaf blev av före semestern. Blev dessutom ivägskickad till den lokala möbelbutiken för att spana in lite nytt till jobbet. Tog det när jag gick hem. Lägger på en halvtimme i morgon.


Har hunnit äta, plocka, promenera, handla och diska. Nu ska jag se om jag lyckas att somna i värmen. Synd det är så många trappor och att ac-n är så tung annars hade den fått följa med nästa vecka. Den hade behövts. Fast jag njuter varje minut jag kan vara ute av värmen. Men det är en helt annan sak. God natt,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar