Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 4 februari 2014

Smet

Har haft en bättre dag idag. Fick mycket gjort tom lite mer än jag trodde skulle vara möjligt. Efter att ha fått godkänt på en uppgift av det lite mer komplexa sorten, firade jag detta med att åka hem hyfsat tidigt.


Steken igår blev så bra att det inte blev mycket kvar. Har varit och köpt två till. Den ena står i ugnen och den andra ligger i gjutjärnsgrytan. Tänkte se vilket som blir godast. Dock lär jag inte testa förrän i morgon. Får se om maken gör det ikväll. De är dock inte klara än på en halvtimme.


Dock har jag hunnit med att vattna blommorna och lite annat smått och gott. Dock lär inte sängen bli flyttad denna veckan. Maken behöver jobba över i morgon och på torsdag ska vi till IKEA i Älmhult. De ska presentera nyheter. Alltid trevligt att se vad som komma ska. Sedan gillar jag att gå runt och få idéer. Inget skall inhandlas om vi lyckas att hålla oss.


Sen är det ju helg. Och den har vi redan så smått planerat så det lär inte bli tid över till att flytta över någon säng. Tror dessutom att maken vill flytta datorerna först och det lär ta lite tid. Inte att flytta den och servern men att få till internet och det trådlösa nätverket. Men det blir väl klart någon gång.


Nu är det dags att förbereda morgondagen. Förhoppningsvis blir den inte alltför lång. Å andra sidan så lär det sista chansen att jobba lite längre denna veckan. Om jag nu inte vill jobba länge på fredag. Just nu känns det inte speciellt lockande. Å andra sidan beror det på hur mycket jag har hunnit tills dess. Har en del jag vill ha klart innan helgen. Men förbereda morgondagen var det. Dags att sätta fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar