Öland

Öland
Solnedgång

lördag 22 februari 2014

Mer resa

Fast nu buntar jag ihop resten av veckan tom dagen innan vi åkte hem. Vi var inte med på fler utflykter. Det var semester vi ville ha, Och resväskan var ju redan full så mer prylar behövde vi inte heller köpa. Vi sa att vi får åka dit fler gånger så kan vi ta andra utflykter då. Kommer dock att göra några inlägg till förutom hemresan med mer riktade bilder.

Grodor sjön någonstans i detta

Tisdagen gick åt till att vandra runt och se vad som fanns i närområdet. Och då om man ville gå på en trottoar. 2 timmars promenad blev det och en present. Nu hoppas jag bara att den duger. Å andra sidan gör den inte det så får väl mottagaren vara utan! Utöver detta tog vi det mest lugnt i skuggan. (Är precis lika blek nu som innan vi åkte, eller iaf nästan.) Ok, jag jobbade nog nästan 4 timmar lite drygt.


Onsdagen hade vi tänkt att gå längs stranden men det fick vi ge upp. Det funkade inte. Dock var det en bazaar en bit bort. Den var var bara öppen onsdagar och det hade vi sett dagen innan. I brist på annat gick vi dit. Jag hittade äntligen ett par pashmina sjalar som inte hade tryck av något känt märke utan bara var pashmina sjalar. Inte hundra rätt färg men helt ok. Maken hittade lite mer kläder till sig. Jag fick göra mitt säkraste automatuttag någonsin. De hade precis fyllt på med mer pengar så två beväpnade vakter kollade så det gick rätt till när jag gjorde det.


Torsdagen blev det en längre strandpromenad. Vi hittade en kamel och åsna. Maken ville bli fotograferad tillsammans med dem  och ägaren ville ha betalt. Båda fick som de ville. Vi promenerade nog inte mer än någon timme i den lösa sanden men det tog. Jisses så ont det gör i vissa muskler. Maken passade även på att bada i medelhavet. Dock inte jag. Äger inga badkläder. Vi hade denna dag valt all.inclusive. Dvs maken pimplade kaffe som han hade betalt för det och jag juice och vatten. I övrigt gick dagen ut på att packa för resan hem på fredagen skulle börja redan 05.00 var det tänkt. Framåt kvällen testade jag att blanda champagne och apelsinjuice. Med tillräckligt med apelsinjuice var det gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar