Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 12 februari 2014

Jaja

Tänkte mig en kort dag idag för morgondagen blir det inte. Gissa hur det gick? Åkte från jobbet straxt efter 18. Kort dag blev det dock inte. Dock gick dagens presentation bra. Nu ska jag bara göra en till i ett annat ämne. Dagens tog mig närapå 2 veckor. Nästa får inte ta mer än en vecka. Den borde nämligen redan vara klar. Har dock gjort en hel del på den.


Morgondagen är dock helt uppbokad. Revisionsteknik står på schemat från 8 till 16. Fast då är det intern processrevision som gäller. En tysk tung variant. Lär vara helt slut. Dock behöver jag gå igenom en del med chefen innan jag åker hem. Fast med lite tur så kommer jag iaf ifrån klockan 17.00.


Maken var hemma nästan två timmar efter mig idag. Jag hann dock plocka fram kläder till resan och packa ner dem. Nu är det bara lite småsaker kvar. Men det får jag ta i morgon emellan besöken i tvättstugan. Bör hinna två maskiner men det kan i värsta fall räcka med en maskin.


Nej, nu ska försöka få maken att tömma sängen på hans kläder så jag kan krypa ner. Det blir en lång dag i morgon. Fredagen lär inte bli speciellt  kort den heller fast det beror på att vi reser då. Ev blir det inlägg i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar