Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 27 februari 2014

Ojsan

Tiden går fort när man har roligt. Redan torsdagkväll och bara en dag kvar att jobba. Gårdagen var mer än full med möten. Det har även denna dagen varit men idag har det varit mer givande Fått en hel del gjort i rätt riktning.


I helgen som kommer ska svåger med fru komma på besök. Ska bli mycket trevligt. Länge sedan nu. Kommer på lördag om jag har fattat det hela rätt. Ska försöka klura ut något gott att bjuda på. Kanske baka något? Nåja har lite tid på mig att fundera ut något.


I övrigt har jag känt mig en aning hängig. Men förhoppningsvis går det över. Ge mig lite sol och blå himmel så blir det säkert mycket bättre. Dock ser det lite mörkt ut på den fronten. Tror det är utlovat regn och grått mest hela helgen. Nåja, i vanliga fall kan det lika gärna komma ner snö så här års så man får väl vara tacksam att det iaf är plusgrader.


I morgon får jag inte glömma att lägga jobbskjortan i tvätten på jobbet. Inventering så alla kläder ska räknas. Det innebär dock att jag måste komma ihåg att ha med en annan tröja att åka hem i. Kanske ska avsluta detta redan nu och ta och lägga fram en tröja på väskan så jag inte glömmer det. Tror det blir så. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar