Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 19 februari 2014

Resan till Turkiet

Vi åkte något tidigt på morgonen. Men i februari och med tåg vågar man inte chansa. Vi hade dessutom fått info om att vi var tvungna att checka in minst 2 timmar innan. Nåja vi var där i god tid. Och incheckningen startade inte förrän 2 timmar och 20 min innan flýget skulle avgå. Hmmmm


Vi hann iaf äta innan vi skulle boarding. Alltid något. En present till maken blev det också. Fast det berodde mest på att Gant hade rea. Planet var helt ok men jag hade inte fixat att flyga mycket längre än vi gjorde. Jisses så skönt det var att få stå upp.


Istanbul's flygplats är en aning rörig. Inte helt lätt att hitta på ens med rådfrågning lite här och var. Men vi var inte ensammma om att ha problem och till sist var vi alla ombord på nästa plan. När vi anlände var det mörkt och det regnade. Nästan så man trodde man hade flugit hem och inte till Turkiet.


Transfer bussen hittades och vi blev ihop smalade och körda till hotellet. Det skulle vara ett 5 stjärnigt hotell. Men det var nog ett tag sedan det var det. Låt mig säga att jag har bott på både 3 och 4 stjärniga hotell som var i bättre skick. Men det var iaf rent och det är huvudsaken. Klockan var runt 22 så det var bara att checka in och krypa i säng. Helt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar