Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 6 februari 2014

Så har man syndat

IGEN!! Dagen gick väl snabbt idag och jag höll på att missa att komma iväg hem i tid. Men vi hade ju IKEA inbokat så med andan i halsen plockade jag upp maken. Som jag dessutom körde förbi och inte såg i farten,


Fick iaf med maken och vi kom fram straxt innan det skulle börja. Men jisses vad folk det var. De skulle presentera Bråkig. En serie i en massa pastellfärger. För liten yta och för mycket folk gjorde det väldans lätt att låta bli att handla där. Ut kom jag dock inte från IKEA utan att ha handlat. Fast det blev bara två ljus från det "riktiga" varuhuset.


Det var värre med Fyndet. Där rök det en hundring lite drygt men så blev det en korg med prylar. Då jag inte hade ätit sedan lunch fick det bli en fika också innan vi åkte hem. Har alltså spenderat knappa 200kr på IKEA. Inte mycket egentligen men jag fick inte handla alls på några veckor till där. Det hade jag inte tänkte ändra på. Ok om Kamprad erbjöd klippkort så försvinner det förbudet snabbt. Men det lär ju inte inträffa så med andra ord är det inköpsförbud på IKEA fram till semestern eller något.


Nu är det sängen som hägrar. Behöver vara på jobbet före 05..... Lite sömn innan vore ingen dum ide. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar