Öland

Öland
Solnedgång

söndag 23 februari 2014

Äntligen kväll.

Vaknade ju hyfsat tidigt och kunde inte somna om. Låg dock kvar i sängen tills det blev ljust iaf.  Nu efter att ha handlat, tillagat två stekar, tvättat 4 maskiner tvätt och dammsugit hela lägenheten förutom rummet vi inte använder. Maken dröjde och jag orkade inte vänta. Dock ska han få ta det sista rummet i morgon.


Ska väl erkänna att utöver det ovan har jag inte gjort mycket. Eller jo om man tänker på att jag har lyckats att röja upp köket, badrummet och en massa annat som låg lite överallt utom där det borde. Orkar jag ska jag ta ett ryck i vardagsrummet också. Maken får ta hand om rummet han har som datarum.


Har förberett en del inför morgondagen. Har dock inte orkat öppna jobbdatorn. Fast jag läste samtliga mail igår och chefen skrev att det räckte med att jag jobbar i morgon. Tänkte utnyttja det erbjudandet. Tänkte tom vara så lat så när detta inlägg är ute så går jag och lägger mig. Är allt lite trött nu.


Hoppas dock på att morgondagen inte blir alltför sen. Får nog räcka med att jobba till runt 17. Dock har jag en praktikant from i morgon och fem veckor framåt. Ska sätta honom i jobb. Han ska få ingå i team som löser kundreklamationer. Två som ska var hyfsat ok att lösa och ett fall som är betydligt jobbigare. Det räknar jag dock inte med att han heller ska lyckas lösa. Men han kommer med fräscha ögon så vem vet. Lösningen kanske är enklare än vi övriga tror. Hoppas tänker jag iaf göra.


Men nu är det sängen som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar