Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 19 februari 2014

När man nästan känner sig som hemma

Det var väldigt grått och av och till lite regnigt i lördags. Precis som hemma om man nu bortser från att det var ca 10 grader varmare. Vi hade valt att inte följa med på någon utflykt denna dag. Ett smart drag. Vila och långa promenader var precis vad våra kroppar tyckte bäst om.


Vi bodde på ett hotell nära stranden. Dock var detta i Kemer så det var stenstrand. Vi fick också veta att det brukar vara kav lugnt vattnet. Det gällde inte i lördags. Jisses vilka vågor det var. Inte speciellt höga men många. Något det var mycket av var apelsinträd. Detta gjorde dock inte att man kunde få sig ett glas apelsin juice. Inte på hotellet iaf.


Det fanns gott om katter och hundar också. Samtliga hade inget emot lite kel. Fast egentligen försökte de nog få sig lite mat. Dock vaccineras och avmaskas de av myndigheterna i de områden vi var i. Helt ofarligt att klappa med andra ord. De såg tämligen välnärda ut. Mer eller mindre iaf. Vi har också sett hur restauranger och andra har kastat ut lite mat och vatten till dem också.


En promenad på ca två timmar blev det och maken fick erfara vad inkastare är. Ville vi inte äta, dricka eller så kunde vi iaf komma in i värmen. Alla sätt är bra utom de dåliga, Bilderna från denna dag är mycket grå. (Men efter denna dag har vi bara sett solen så här långt.)


Dagen blev lång och det var skönt att få gå och lägga sig på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar