Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 februari 2012

Vackert men kallt

Igår var det fredag och vädret var strålande vackert! Så länge man befann sig på insidan av ett fönster. Slutade lite tidigare för att kunna smita ut och fotografera. Tänkte ta mig till den gamla delen och fotografera lite. Men det var kallt så fingrarna frös till is.

http://www.visitottawakansas.com/cms.php?areahistory.php

Så åter igen kan Ni tänka tillbaka till Lilla huset på prärien. Om Ni kommer ihåg hur det såg ut i den lilla staden där och så lägger Ni till 4 gånger så många byggnader så har Ni Ottawa :)

I stället för att fotografera besölt jag mig för att besöka Lawrence. Dock kom jag till värsta tidpunkten för att köra bil. Körde aldrig in till den gamla delen där Yarn barn är placerad. I stället blev det Michaels en hobby affär och en runda på TJ Maxx.

Hittade strösslet jag var ombedd att köpa. Det fanns på Michaels. Blev lite scrapp papper också. Kunde inte motstå. Har fått besked om att det ska gå att sälja utan förlust hemma. Fanns hur mycket som helst. Om Ni kommer ihåg inlägget med garn? Har fanns det 4 gånger så mycket. Dock tycker jag nog bättre om garnet hemma i Ljungby. Köpte alltså inget.

Därefter blev det TJ Maxx. Köpte även present till makens dotter. Hittade något hon inte skulle lägga några pengar på själv men mycket väl använda om hon får. (Nu ska jag bara hitta något till min dotter.) Gick både ett och två varv men hittade bara ett par träningsskor till mig. Hittade ett par förra helgen för 15 dollar. Denna gång fick jag ge lite till. Å andra sidan så kostar de 1500kr på Sportamore när de har rea. Och en dollar är ca 7 kronor.....

Det var mörkt när jag kom tillbaka till Ottawa. Inga bilder denna dag heller......


Present till Shenna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar