Öland

Öland
Solnedgång

lördag 4 februari 2012

Shoppat!

Var tvungen att hitta på något idag. Tog bilen till Lawrence. Först valde jag TJ Maxx, då de brukar ha bra priser samt kvalite på trosor, strumpor och väskor. Det behövde jag. Bestämde mig redan hemma att detta skulle köpas in här. Fast då visste jag inte att det fanns TJ Maxx så nära. Trodde det skulle få bli på Target eller så.

Hittade trosor för en tjuga styck och knappt det. OCH då är det märkestrosor vi talar om. Hittade inga strumpos som jag ville ha. Däremot en kjol. Nu är frågan om jag kommer att använda den. Fast syrran räddar den säkert annars.

Hittade denna handväska med ett fodral till datorn. Den är alltså så stor att jag får i min jobbdator + annat jag kan behöva. Och allt i riktigt skinn. Gjorde inte on alls :)

Hittade mig en väska med hjul som funkar både som stor handväska samt som en hyfsad stor weekend väska. Samsonite för en femtedel av vad jag har gett för mina datorväskor.....

Det fick bli ett bar träningsskor också. 8-10 plusgrader gör att stövlarna är väl varma. Köpte mig ett par förra gången jag var här. Tyckte det var billigt då men jisses vad dyrt det var mot denna gången! Riktigt roligt att hitta skorna för en 8-del mot förra!!

Roade mig i hela 30 minuter med att shoppa på TJ Maxx sedan hade jag fått nog!

2 kommentarer:

  1. Snygg väska. Gu så roligt att hamna på en affär där man kan fynda fina, riktiga saker... Grattis till dig!

    SvaraRadera
  2. Låter som om du har gjort riktiga fynd

    SvaraRadera