Öland

Öland
Solnedgång

söndag 5 februari 2012

När man har lyckats med en önskelista

Fick med mig några önskelistor på saker som jag gärna fick köpa med mig hem. I mån av tid, tillfälle samt om jag hittade.

Två önskelistor verkar bli svåra att uppfylla. Får nog ta mina amerikanska kollergor till hjälp. Två försöker jag nog uppfylla i morgon. Lite beroende på väder och lust.

Men mammas har jag iaf kunnat uppfylla. Hittade hennes tallrikar som hon ville ha. Eller ättare sagt när jag stod framför dem i affären ringde jag och frågade om hon ville ha i de färger som fanns kvar eller om hon ville ha 4 i mönstrade tallrikar med samtliga färger i. Hon ville ha de mönstrade,


Det är de uppe i vänstra hörnet hon ska ha. De två nedersta ska hon få till mors dag och de uppe till höger ska jag ha som kakfat. Om de inte blir en present de också. Nu ska de bara hem också.

7 kommentarer:

  1. Kanske inte ska handla för mycket, såvitt jag vet har vi inte oändligt med pengar!

    SvaraRadera
  2. Förresten ditt 5-veckorslotto går ut efter nästa lördag 11 så jag förlänger på söndag 12. Tänkte tvätta också på söndagen. Mammas begravning är ju på fredagen 10 så Bosse Lena Hannah och jag går ut och äter på fredagskvällen så jag tänkte stanna till lördagen och åka till Öland under lördagen och sen hem på lördagsvällen. Då är ju söndagen till för tvätt och och lite blomvattning mm.

    SvaraRadera
  3. Fina tallrikar, men jag gillar den bäst med hjärtan. Ursnygg

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga färger det va på din fina tallrikarna.

    SvaraRadera
  5. Vilka fina och glada tallrikar

    SvaraRadera
  6. Du har roat dig ordentligt i affärerna ser jag. Vad roligt alla kommer att tycka när du fyllt väskan med så mycket presenter.

    SvaraRadera