Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 februari 2012

När man sitter fast

Förvisso var jag ute i gd tid. Detta på g av att jag tänkte äta min lunch på flygplatsen. Så jag säkert fick med mig mitt bagage. (Som jag hade haft plats med 4-5 pound mer i.) Dvs chacka in och lämna in bagaget. Gå genom säkerhetskontrollen och sedan köpa någon macka eller så att äta.

Jag har gott om tid att äta. Mitt plan var cancellerat. Sitter nu och väntar på att det jag blev ombokat till ska komma osv. Och det gör det kanske men först om flera timmar. Och mina väl 4 timmar på Chicago's flygplats har nu krympt till knappt två. Då ska jag hinna med att komma av flyget, byta terminal (Och därmed också hitta tåget som fraktar en dit), checka in mig. För inte kunde jag bli bokad med ett bolag som samarbetade med SAS inte. (Måste jag komma ihåg att bli nästa gång jag flyger.)

Men de kunde iaf checka in mitt bagage hela vägen. Fast trots att jag har bonuskort med SAS och får ta med två väskor så gick givetvis inte detta nu när anslutningsflyget var av annan grupp. Ok bara till att betala och se glad ut. Slapp iaf straff avgift för övervikt då ag klarade den gränsen. Alltid något.

Har iaf fått i mig en sallad. Och det är drygt 2 timmar innan boardingen börjar. Dvs om vädret lugnar sig och håller sig i schack i Chicago. Jag fick en av de sista platserna och flighten efter denna är också cancellerad. Undrar hur de gör om nästa också cancelleras? Måste jag köpa ny biljett till Kastrup eller gör de det? Kan bli intressant. Men just nu vill jag bara att ska börja flyta på så att jag kommer hem.

Men jag har iaf bokat taxin från Kastrup i morgon om jag kommer iväg. Slipper iaf ta tåget trött och eländig. Hoppas Ni har det desto bättre!

1 kommentar: