Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 8 februari 2012

Onsdag

En dag med en massa förberedelser inför morgondagen. Skall på egen hand lyckas att ta mig till Missouri och besöka en leverantör i morgon. Tack och lov för att detta land har ett i mina ögon logiskt sätt att tänka vad det gäller vägar. Allt har ett nummer. Inga långa eller krångliga namn. Bara att hålla reda på vilket nummer och vilka avfarter man ska ta. Passar mig perfekt. Och tydligen ska leverantören dessutom ligga i utkanten. !,5 timmar ska det ta att köra. Jag har avsatt 2 och hoppas det räcker.

Glömde tom lunchen men så är jag taggad nu. Har det mesta klart för mig och förväntar mig ett smidigt möte. Egentligen skulle jag köra dit även på fredag men tror att det är bättre om jag kör dit nästa vecka igen om det behövs. För då har leverantören haft en chans att tänka lite också.

Ikväll blir det en lugn kväll. Skall dock gå till närmaste restaurang och äta. Ett mål om dagen behöver jag nog för att funka riktigt. Dock inget väder för några längre promenader med kameran. Det regnar inte men det är dystert. Och väderprognosen som utlovade solglimtar. I morgon kanske?


Nope, dags för ett sista ryck och sedan plocka ihop och återvända till hotellet. Till helgen ska jag nog besöka garnladan. Bara för att se hur den ser ut. Om det inte blir för kallt. För det ska tydligen vara runt nollan hela lördagen och bara några få plus på söndagen. Å andra sidan hyfsat soligt..

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar