Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 februari 2012

Måste bara berätta

Har faktiskt tagit lite bilder idag. Fast kanske inte på det jag allra helst hade velat haft bilder på. Utav det jag har sett idag. Men det jag kunde fotografera hoppas jag kunna visa i morgon eller på torsdag. I värsta fall får Ni vänta ända till söndag. Fredag och lördag är internetfria dagar denna veckan :)

Åkte ju iväg till leverantör väldigt tidigt i morse. Kallt, halt och väldigt dimmigt. Men när det återstod en timme kvar att köra så fick jag se en hjort. Dock inte så att jag kunde fotografera. Men det var vacker där den stod och åt.

Men när det var mindre än en halvtimme kvar, fick jag se det jag verkligen hade velat haft bildbevis på! Två stycken coyote's. De var tämligen nära också. Kanske 20 meter bort. Men vad hjälper det om de befinner sig på andra sidan av bilen med chafför och annat ivägen. Dessutom bilar bakom så vi kunde inte stanna heller.

Har och sett en massa fina gamla bilar. Inte för att jag vill ha en själv men jag tycker om att titta på dem. Helst när de är välskötta som de jag har sett idag.

Besöket gick bra och på vägen hem fick jag se två coyote's till men på väldigt långt avstånd och igen på fel sida. Såg en vildkalkon också. Fast de är rätt fula, vilket iofs coyote också är men de två första var väldigt välnärda där de sprang ibland kanadagässen.

När jag kommer hem ska se om jag inte kan googla rätt på skillnaden mellan coyote och varg. För SÅ väldigt olika är de inte till utseendet när de är välnärda........ Hmmm hoppas någon kan påminna mig bara.

Ha det!

5 kommentarer:

  1. Jag kommer att påminna dig :) Vill gärna se bilder

    SvaraRadera
  2. Vad mycket spännande du får se.

    SvaraRadera
  3. Kul att få se, har lärt mig att coyotes är mindre än vargen men kan ha fel

    SvaraRadera
  4. Kul med alla djur, kanske de välnärda gillar gäss :)

    SvaraRadera