Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 februari 2012

Oak Park Mall

Är ett "litet" köpcenter. Som det tog 1,5 timme bara g runt för att se vilka affärer som fanns. Sedan tog det dock inte mycket längre tid att handla det jag skulle ha. De "normal"stora affärerna är som typ två maxi med ovanvåning. Dvs två jämte varandra och sedan lägger Ni till en våning till.



En av många ingångar till Oak Park Mall

Hade dock inköpslistor. Syrrans inköp tog en kvart. Hon skulle bara ha en massa från Bare Minerales .
Gjorde det enkelt och gick in på närmaste Dillards. Där hade de även en vännina's läppglans. Så nu är allt smink inköpt. Det var extra erbjudande på bägge märkerna. Och denna affärs sminkavdelning är i storlek av Ica supermarket eller något större.

Därefter blev det två par jeans till maken. Valde två olika märken då jag är lite osäker på vilka han vill ha. Dock har man 180 dagars bytesrätt om det inte passar. Tog ett par Levis och ett par Nautica. Hade fullt sjå att inte gå vilse inne på herravdelningen. Så jag brydde mig inte om damavdelningen.

Sedan hittades äntligen ett par presenter till Emil. Kan ju inte köpa till alla andra och inget till honom. Hittade även till slut en badrock till Emma som syrran bett mig köpa. När jag hade gått ett kvarts varv på nedervåningen var jag tvungen att gå ut till bilen och lämna det jag hade köpt samt jackan. Jisses vad varm jag blev.

Efter ett halvt varv på nedervåningen tog jag ett varv på övervåningen. Hittade faktiskt en affär med bara Bare Minerales. De hade extra erbjudande idag. Man fick slå sig ner, fick ansiktet avtvättat och sedan på underlag, foundation, ögonskugga, eyeliner, mascara och lite på läpparna. Allt med sådant som passade mig. Hade nog fått både rouge och skarpare färger om jag så hade önskat. Men jag är ju aldrig sminkad annars så jag tyckte detta räckte.

Sitter alltså här sminkad och skriver idag. Och så här 6 timmar kliar det ännu inte i ögonen eller någon annanstans i ansiktet. Passade faktiskt på att köpa mascara och ögonskugga. Där jag köpte syrrans fick man två eyeliners för en hundring lite drygt. Men det använder jag inte iaf. Och dessutom ska jag passera (nästan) denna mall på onsdag. Om jag skulle vilja ha mer smink.

Råkade passera American eagle så maken får ett par jeans därifrån också. Var inne och vände i en del andra butiker också. Bl a Macy's, Banana Republic, Nordstroms, JC penny, Disney, Guess, Coach, Tommy Hilfiger osv...... Men efter totalt 3,5 timmar var jag totalt slut. Har inte en aning om vad jag har missat eller ej. Men jag orkade bara inte mer.

Blev inga fler kort än den på entren. För kallt i dag också. Tror att var så kallt som -4 grader C. Men det ska bli varmare i morgon och ev snö. = Inga bilder då heller...... Å andra sidan i morgon ska jag ligga på sängen och slappa hela dagen. Eller iaf läsa ett par böcker.

Ha det gott!

5 kommentarer:

  1. Du har fullt upp :)
    Ha en skön söndag
    Kram

    SvaraRadera
  2. Även om det är roligt att shoppa så låter det jobbigt. Skönt att du fick en paus när du blev sminkad.

    SvaraRadera
  3. Passa på att gotta dig ordentligt i morgon :) Har du vägarna förbi är du hjärtlig välkommen :)

    SvaraRadera
  4. Oj, vad du sprungit i affärer. Jag tycker man blir alldeles förvirrad i de stora affärerna. Finns alldeles för mycket att välja på. Att bli sminkad kan vara kul. Ha det bra.

    SvaraRadera