Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 februari 2012

Lite trött idag, ja.

Hade svårt att somna igår. Boken jag började läsa var lite väl bra. Kunde liksom inte låta bli den innan den var utläst. (Eller så var boken så dålig att jag behövde något vettigare och det tog tid innan man var i rätt fas igen.)

Hade dock min vana trogen redan plockat fram kläderna för denna dag. Hmmm hjälpte inte mycket med tanke på att jag inte sov runt 00:30. Inte blev det bättre av att min telefon talade om kvart i tre i natt att jag skulle vara på ett möte i Sverige. Hmmm och jag som inte riktigt kan somna om så snabbt.

För att göra saken ännu bättre hade det snöat inatt. (Och fortsatte så till efter lunch) Låt oss säga att jag var inte i tid till jobbet i morse. Å andra sidan hade jag pratat med en enhet i Sverige en dryg halvtimme från hotellet. Så att jag kommer iaf ha gjort mina timmar innan jag går hem.

Måste dock försöka komma åt posten på vägen tillbaka till hotellet. Vill gärna ha skickat paketet idag. Bör då komma hem lagom med mig. Sedan behöver jag tanka bilen så jag slipper göra det på onsdag morgon innan jag ska köpa till S.T Joseph igen.

Nåja, nu ska jag iaf dyka tillbaka till arbetsuppgiftena. Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Inget bra med en telefon som gör sig påmind mitt i natten=) Hoppas du får sova bättre nästa natt.

    SvaraRadera
  2. Att bli väckt mitt i natten är inte bra för humöret

    SvaraRadera