Öland

Öland
Solnedgång

måndag 13 februari 2012

Ibland är man väl snurrig

Hade tänkt att jag skulle läsa mest hela dagen idag, Gick inte så bra. Hittade inte mina läsglasögon hur jag än letade. OK, en snabb promenad till Walmart för inköp av tejp, sax, vattenflaskor och bananer. Väl tillbaka på hotellet tömmer jag kartongen som ska skickas hem.

Nope inga glasögon i den. Packar ner allt en gång till plus lite till. Fick ju liksom plats. Men sedan fick jag hålla hårt om den för att kunna tejpa igen den. Många varv blev det men hålla lär det göra. Behöver dock inte sprätta lång bit innan låda kommer att öppna sig själv :)



Tog ut den ny inköpta en aning mindre resväskan jag köpte. Tömde den och packade om den med lite till. Har alltså packat ner allt som är inhandlat åt folk samt presenter osv. Fick i lite till i den men det är en annan historia. Lär få ner lite till utan att riskera vikten.  Men inte fanns där några läsglasögon.



I bilen hittade jag dem inte heller. Ok, frågar stderskan om de hade sett dem igår. Hon hade varit ledig men sprang genast ner och frågade chefen om de hade hittat några. Nej inga glasögon. Med tanke på priset har jag ingen lust att köpa nya för att jag har slarvat bort dem.

Nåväl tog bilen och körde en runda eller två. Slutade i Lawrence. Hade hoppats att få se något trevligt. Nope, inte gjorde jag det inte. Jo när jag kör finns det mycket att se. Men man stannar inte riktigt på vägen för att stiga ur och ta kort. Inte med den hastigheten det är här. Och inte heller ser jag några bra p fickor eller avtagsvägar. Har liksom inte lust att köra in på någons tomt för att kunna ta bilder. Inget att rekommendera här......

Gick iaf in på super target och köpte mig lite nötter och tuggummi. Min vana trogen öppnar jag kofferten på bilen och slänger in varorna där tillsammans med jacka och halsduk. Vad tror Ni inte ligger där om inte mina glasögon??



Nåja, jag fick allt packat och organiserat, jag fick en rejäl promenad i Lawrence samt lite nötter. Och så hittade jag ju mina läsglas och slipper köpa nya :)

Och framförallt! Jag kunde äntligen sätta mig ner när jag kom tillbaka och börja läsa igen.




7 kommentarer:

  1. Allt som inte tjuven tagit kommer tillbaka ;)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Skönt att du hittade brillorna
    och kunde läsa igen :)

    SvaraRadera
  3. Vilken tur du hade som hittade glasögonen.

    SvaraRadera
  4. Kanonbra att du hittade brillorna.
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Vilket jobb att leta efter glasögonen och så ligger dom i bagaget=)

    SvaraRadera
  6. Vad hade du läst i bagagutrymmet? Har du kommit på vad som fick dig att lägga dem där?

    SvaraRadera