Öland

Öland
Solnedgång

måndag 6 februari 2012

Måndag

När dagen har gått idag har redan första veckan försvunnit. Lite dryga två och en halv kvar innan jag ska resa. Att resan hem tar mer än en dag låtsas vi inte om. Inte just nu iaf.

Har lyckats att övertala helpdesk om att jag behövde en nyare webbläsare. De brukar inte vara pigga på att uppdatera den. Jag fick den bara inte uppdaterad utan tom from 7 till 8! Samt Adobe flash uppdaterad. Kommer med andra ord åt att både hitta min lista med alla Er vars blogg jag läser samt kan göra nya inlägg. Gillas skarpt kan jag tala om.

Har under helgen hunnit att läsa dygt två böcker. Den tredje känns så bekant att jag funderar på om jag har läst den eller ej innan. Låter den ligga så länge. Tar den sist som nödbok. Annars lämnar jag den iaf. På vägen hem tänkte jag sova så mycket det bara går. Får bara inte glömma att uppgradera hemresan i god tid. Ekonomi flex har skönare säten att sova i än ren ekonomiklass. Är för snål med mina poäng för att uppgradera till högsta klassen.

Fick skrapa rutorna i morse. Hade dock ingen skrapa i bilen men kan tala om att plastkort (läs kreditkort) funkar ypperligt. Men ska kanske köpa en skrapa om det blir kallar. Onödigt att sabba ett kort jag kan betala med.

Nu skiner dock solen i all sin glans och temperaturen är riktigt behaglig. Är den kvar när jag slutar så tar jag ett kort och visar hur vacker den kan vara. Lite synd att man inte kan skicka med lite varme med en bild. Det verkar som om Ni skulle behöva det när jag har läst hos Er.

Nope, nu ska jag tillbaka till verkligheten och jobba lite igen. Lite osäker på hur länge man har lunch här. Men det lär jag väl hinna lära mig? Ha det gott och sov gott!


En liten pyjamas för Er som behöver.

2 kommentarer:

  1. Skönt att tiden går fort, då är du snart hemma igen.
    Jättesöt pyjamas.

    SvaraRadera
  2. Det låter som om du har det bra.

    SvaraRadera