Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 9 februari 2012

En snabbis bara

Tänkte visa hur det ser ut utanför fönstret på hotellet runt 17.00. Blev väl egentligen inget vidare bra bild men Ni kanske fattar ändå hur det ser?


I restaurangen där nere, var jag idag för första gången och köpte lite mat. Ja eller iaf en kycklingsallad. Var riktigt god. Eller berodde det på att jag hade glömt att äta lunch och var rejält hungrig.... Kom på det någon halvtimme efteråt och orkade då inte åka iäg och äta. Det fick bli en banan och en kopp te.



Nu tänker jag slå ihop datorn och ägna mig någon timme åt en bok eller så. Läser den röda grevinnan. En verklighetsbaserad historia. Men istället för att göra en berättelse av det hela kommer det in en massa förklaringar och uppradande av data = I min smak väl tradig. Nåja den tar väl slut den också. Annars lär jag sluta läsa den på lördag iaf! För längre står jag nog inte ut.

Ha det gott!

8 kommentarer:

  1. Rejäla kycklings bitar, bra. Här verkar de ha hoppat över det ibland så man funderar om det är vegetariskt man beställt :)

    SvaraRadera
  2. Kul att få se hur det ser ut där du befinner dig. Salladen ser riktigt mumsig ut.

    Hoppas du hittade dit du skulle.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut, det är ju bra
    om du kommer ihåg att äta :)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  4. Portionen ser så stor ut som den behöver vara för en som glömmer bort lunchen. Hoppas det smakade.
    Nuförtiden så slutar jag läsa en bok som inte fångat mitt intresse de första 50-75 första sidorna. Finns så många böcker som väntar, att jag inte har tålamod med de mindre "fångande".

    SvaraRadera
  5. I USA får man alltid mycket mat. Glömma lunchen är inte bra=)

    SvaraRadera
  6. Du ser ut att ha det fin fint!

    SvaraRadera
  7. Utsikten var kanske inte den roligaste men salladen ser riktigt god ut

    SvaraRadera