Öland

Öland
Solnedgång

måndag 6 februari 2012

Tja

Har varit en helt underbar dag vädermässigt. Strålande sol och så pass varmt att jacka har varit för bra. Tom den tunnare jag köpte i går. Den hamnade i kofferten på bilen ganska fort.

Har sett min första tvättbjörn idag eller rättare sagt två. Dock var de överkörda på motorvägen så Ni får inte se någon. Man får inte stanna på motorväg här hur som helst. Tror inte polisen här att tyckt att fotografera tvättbjörnar är en tillräckligt god ursäkt.

Här även uppfyllt min yngsta lillebrors önskelista. Den var extremt tung att uppfylla. två trådrullar och tre platta små påsar med något annat som behövs för att kunna binda flugor. Kom halvvägs med den andra broderns. Dock kommer jag inte kunna fixa det som saknas på hans lista. För det säljs inte i butik utan endast över internet. Ska diskutera lite med honom och se hur vi gör där.



Har inte varit i närheten av kameran idag. När jag var där det ens fanns något trevligt att fotografera har jag redan tagit kort. De hade jag kunnat hänvisa till om bloggen på Maria Nova hade funnits kvar. Blev inga bilder idag heller. Men jag har hittat en guide med underbara bilder härifrån. Kommer att lotta ut en när jag väl är hemma.

1 kommentar:

  1. Vad skönt du måste ha som slipper -20 och ännu mer har en del här hemma. Du hittar säkert något att fota så småningom.

    SvaraRadera