Öland

Öland
Solnedgång

måndag 26 september 2016

Då var en tredjedel av arbetsveckan gången

Rätt skönt att veta att man bara har två dagar kvar denna vecka. Som vanligt blev det för sent igår kväll och med det menas typ 01. Tröttare än trött så vågar man inte ligga och dra sig när klockan ringer. Eller jo, jag ligger kvar tills maken duschar sen är det farligt att ligga längre. Med andra ord var jag uppe och påklädd en kvart "för tidigt". Då börjar jag plocka lite här och lite där och plötsligt har 20 min försvunnit och jag får gå med en väldans fart till jobbet. Första gången härifrån tog 34 minuter. Nu händer det att jag är nere på 26 minuter men vanligast är 28 minuter. Man klarar en del om motivationen är den rätta.


Blev klar med den urtråkiga pärmen. Eller klar och klar, jag behöver ta reda på lite namn och telefon nummer. Sen kan jag skicka ut de olika delarna till olika ansvariga så får de läsa igenom och sen kan jag printa och se till att pärmarna blir utdelade. Kanske kan bli klar i år? Hann gör en del till som jag hade glömt att det behövde vara klart idag. Men färdigt blev det och det med flera timmars marginal. Dock missade jag att klockan gick så tanken att gå hem i tid blev ca 40 minuter senare. Fast det betydde bara att när jag väl klev innanför dörren var det färdigt att sätta sig ner att äta. Behövde bara stoppa maten i munnen.


Maken behövde lite från Växjö så efter maten blev det en tur dit. Fick dock gå och hämta bilen först. Började med Plantagen fortsatte med Harald P, Jula, K-rauta, Ica och avslutade med Gerda's. Köpte stor påse på ica som kostade hälften så mycket som den lilla på Gerda's gjorde. Det är tur att den lilla påsen är betydligt godare än det som fanns i den stora. Varför äta mat om man kan äta mörk bättre choklad? Sen var det bara till att åka hem. Dags för affärerna att stänga. Förstår inte vart tiden tog vägen? Parkerade bilen och gick hem.


I morgon ska jag ringa gamla hyresvärden och komma överens om en tid att lämna över nycklarna. Sen vill han säkert syna städning och annat också. Ska ringa innan jag går så jag vet om jag behöver bilen eller ej. Annars får den stå kvar till onsdag kväll. Men det upptäcker vi i morgon. Nu sova i kapp lite. Hoppas kan man ju alltid. God natt.

2 kommentarer: