Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 september 2016

Redan?

Sov som en kratta och sov äntligen rätt hyfsat när klockan ringde i morse. Men hon hade passerat 01,18 i natt och jag sov fortfarande. Maken sov desto bättre. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att han sågade ved i natt. Jag kom upp och jag kom iväg till jobbet. Hann tom klura ut vad jag skulle göra när jag kom hem.


På vägen till jobbet så gick jag och klurade lite. Så väl framme så hade jag bestämt mig för att denna veckan ska jag nyttja flexen till min fördel och gå hem lite tidigare. Idag blev det en halvtimme tidigare. Nog för att jag har att göra men jag tänkte ha lite ork kvar till helgen också. Hann packa en kartong färdigt, ett par pappkassar samt tömma mitt nattduksbord. Hann bära ut de flesta kassarna innan det var dags att möta maken.


Hem så han fick äta sen var det till att åka till Växjö. Tog och bar ut kartongen till bilen när vi ändå skulle ta den. Maken behöver skruv att att fästa ner i betongen. Hittade ingen men det blev lite bröd och juice så jag får något att äta. Direkt till den nya lägenheten. Tömde bilen och bar upp. När vi ändå var där passade vi på att tömma 2 kartonger, ett antal kassar. Allt hamnade kanske inte helt rätt men vi fick golvyta ren så vi kan bära upp tv möbel, tv och sängar i morgon om vädret tillåter. Med lite tur kan vi få lite hjälp också.


Väl hemma var det till att dricka och förbereda lite kläder till i morgon. Hoppas kunna bära ut lite lådor innan jag går till jobbet i morgon. Och maken pratar om att ev ta ett tåg tidigare då kan vi få ut ev nattduksborden också. De kan vi ta oavsett väder. Men planerar man för mycket blir det väl regn. Ska försöka sova lite så jag får igen lite sömn. 4 dagar kvar att jobba och jag ville ha lite ork kvar till helgen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar