Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 21 september 2016

Nästan avslutat kapitel

Kom upp lite sent idag men stämplade in en minut före. Inte så dumt alls. Har nu bokat hotell för natten då jag kommer från Holland men sista tåget hem har gått. Och när jag ändå höll på fixade rummet för november också. Enligt reglementet ska jag egentligen välja ett från tre utvalda kedjorna men har hittat andra för under halva priset. Kommer ändå inte fram förrän sent och ska upp tidigt så bara det är rent så reder det sig. Blir inte många timmar ändå.


Har hunnit förbereda 2 revisioner hos leverantörer och ska börja förbereda två interna. Dessutom bad jag ena kollegan ta en. Sen är det bara 3 kvar. Funderar på att slå ihop två till en. Eller tom 4 till två.... Ska klura på det ett eller två varv till. Behöver få en leverantör till att fundera ett varv eller två till också. Vi ska ringa upp den i morgon och förhoppningsvis får lite klarhet. Blev bjuden på tårta på eftermiddagen. En kollega fyllde visst 50 i helgen och hade skickat tårta via ombud men den hade troligen kaffe i sig för ett tag mådde jag inte så väldans bra. Gick tack och lov över.


Skulle smita hyfsat tidigt idag hade jag tänkt. Visste att maken skulle komma med ett senare tåg och jag ville bli klar med städningen av den gamla lägenheten. Hmmm kom därmed ifrån jobbet ännu senare. Nåja, jag hann äta och smita bort innan maken kom hem. Allt var dammat och avtorkat innan maken var klar att komma bort. Hann tom skicka meddelande om en stjärnmejsel. Kökslampan ville jag ha med mig. Den är nämligen vår. När han kom höll jag på att torka golven. När lampan var nere och ett antal skruvar borta så började han bära ut det sista till bilen. Jag torkade golven under tiden. Så 19,15 var städningen klar. På tisdag ska nycklarna överlämnas.


Följde maken hem men tog sedan en promenad. Saknade 1800steg idag med och det är jobbigt att ha mängder kvar till helgen. Tog ett varv och avslutade med ICA. Mjölk, vatten och bröd blev det. Nu klarar vi oss i morgon också. Funderar på att ta med egen macka i morgon. Klev in i duschen nästan med en gång jag var hemma. Spisen här är inte snabb för efter dusch skulle jag bara koka lite spagetti. 25 min tog det att koka upp vattnet. Är nog lite bortskämd hemma för där kokar vattnet på ett par minuter. Passade på att diska när jag ändå höll på. Tur det är dags att sova nu för nu är jag trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar