Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 september 2016

Så där ja

Igår blev det inte många knop Jag kom upp och jag kom iväg till jobbet i tid. Hann få ihop det allra viktigaste men har inte så mycket mer minne av dagen. Efter eller mer exakt under samtalet med chefen på eftermiddagen fick jag order om att gå hem och vila. Har nog aldrig haft så lätt för att lyda en order som då. Vi hade tänkt att städa lite i gamla lägenheten men det gick bara inte. Först skulle maken vila lite och efter en stund tyckte jag att jag också kunde göra det en halvtimme. Det blev visst 2,5. Blev till att kliva upp och se till att man iaf fick de steg man behövde. Vilket ledde till en tur till affären och handla lite mat till mig och annat till maken. Men äta orkade jag inte. Sov rätt gott tidigt och ända till klockan ringde i morse.


Eller jag vaknade 5 min före klockan. Och var därmed uppe och i duschen extra lätt idag. Men jag vilade en stund till efteråt. Fick med mig lunch och lite annat till jobbet. Som har bestått av utbildning och möten hela dagen. Och kom iväg en halvtimme senare än tänkt. Men vi behövde ha lite klart till huvudkontoret idag. Så jag gjorde rå mallen med fakta till chefen så snyggar han till den och presenterar den.


Raka vägen till gamla lägenheten och möta maken där. Han hade dessutom åkte hem tidigare idag. Han skulle vidare hem men jag tyckte att vi kunde lasta bilen med så mycket som möjligt av det som skulle ditåt. Blev lite till men det kan vi ta hit när vi har fått i ordning här. Jag passade på att ta min väska på hjul med mig till i morgon. Maken tog ju bilen så jag får ta tåget. Lättare med en väska på hjul än att bära. Fick skjuts tillbaka till nya lägenheten. Maken skulle ha sin väska med sig och lite som jag tyckte skulle med.


När jag hade vinkat av maken gick jag ner till källaren och hämtade 2 påsar. Det är tungt och långt att bära. Måtte man få lite kondis på kuppen bara så kan det vara värt det. Började packa upp lite men det var så ljust och fint att jag gav upp snabbt och tog en promenad istället. Tog en runda på ca 4000 steg och rundade gamla lägenheten. Där tog jag med mig två påsar. En med tavlor och en med massa smått och bar iväg till den nya. Påsen med smått är uppackad, den med tavlor står kvar. Vi får inte plats med alla så vi behöver välja vilka vi vill ha.


Var fortfarande ljust och väldigt lockande att vara ute. Passade på att gå till affären och köpa en flaska vatten och några bananer till i morgon. Hämtade upp två påsar från källaren på vägen tillbaka. Nu har jag packat upp 2,5 av de 4 som är hämtade i källaren. Har även packat merparten som ska med hem i morgon. Och känner mig rätt slut just nu. Ska straxt slå ihop datorn så jag kan packa ner den också. God natt.

2 kommentarer: