Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 september 2016

Lite väl trött

Det blev inget inlägg igår kväll. Var på tok för trött när jag väl kom hem. Vaknade redan 03 och kunde inte somna om. Maken sågade trä eller något och när jag väl hade lyckats att få honom att inte göra det var jag klarvaken. Nåja jag kunde iaf vila fram till 05. Kom upp blev färdig, fick även upp maken i tid. Var på flygplatsen ett par minuter innan utsatt. Maken körde direkt till jobbet. Kollegan kom straxt efter. 1,5 timma senare var vi på Bromma och hämtade ut hyrbilen. Men det var inte mycket till kontroll för att få den.


Kollegan hade lovat att köra. Hon gillar att göra det och gör det inte. Vi hade dock tur och körde mot köerna hela dagen. Sista km på kvällen började det blir rätt mycket trafik men annars var det helt ok. Ett stopp för frukost blev det först på IKEA i Gävle. Jodå, vi försökte göra ett stopp innan men där öppnade de inte förrän en timma senare. Sen var det bara till att susa vidare. Ca 2 h och 45 min senare var vi framme. Besöket avlöpte väl eller hur man nu ska se det. Det finns en plan för hur vi ska gå vidare den närmaste veckan och på lite sikt.


Hann med en kopp te hos dottern med sambo på vägen tillbaka. Vi lyckades också hitta en mack så vi kunde tanka precis innan flygplatsen. Den estimerade bensinkostnaden från bolaget vi hyrde av gick inte av för hackor eller vad sägs om dryga 1900kr? Efter att ha lämnat bilen var det incheckning och damernas som gällde. Hittade bloggkompis I mitt huvud i vänthallen som tog en fika med oss. Åt nog den dyraste räkmackan i mitt liv! Den var god och väldigt fräsch men katten vet om den var SÅ god! Men lite energi fick vi allt av den så det fick vara ok.


Vad jag tycker om säkerhetskontroll och personalens beteende på Bromma flygplats kan man skriva ett eget inlägg om. Men med tanke på vad som händer runt om i Europa är jag glad att den är betydligt bättre ute i Europa än den är där. 22,30 ställde jag ner väskan i hallen hemma. Rejält trött lyckades dock borsta tänderna innan jag stöp i säng. Är fort farande helt slut så vad som har hänt får jag trycka in i morgon tillsammans med den dagen. För så mycket har inte hänt. Vet att jag fick en uppgift av chefen som ska vara klar 1-a fredagen i oktober. Ska bara se till att komma ihåg vad. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar