Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 22 september 2016

En ledig dag

Jo jag har jobbat. Men det var ingen städning efter jobbet. Trött som bara den i morse så jag var uppe och klar redan 15-20 min innan jag behöver gå. Möblerade om i garderoben, tömde en påse och en massa annat plock och plötsligt hade klockan blivit väl mycket. Insåg att jag inte skulle hinna i tid utan behöva nyttja 5 min på flexen. Om jag knatade på bra. Blev så bra tempo att jag var i tid! Hade gått in 5 minuter. Gjorde inte någonstans. Var inte ens kallt i morse trots att termometern sa 4°.


Lyckades lösa ut en hel del på förmiddagen och på efter middagen så satt jag med en pärm som behöver uppdateras. Inte det roligaste jobbet men nödvändigt och någon behöver göra det. Fast nästa gång får en kollega göra det. Har dessutom fått veta att jag får sällskap till revisionen en timme bort. Kunden följer med om det var ok för mig. Och med tanke på att denne har många års erfarenhet av den typ av revision som ska göras och jag har nog gjort 10 vid det här laget så kan jag lära mig en del på kuppen. Och bättre är aldrig fel att bli.


Tänkte ju gå hem hyfsat tidigt idag. Dvs ganska omgående efter tiden var inne. Var så djupt inne i pärmen att det gick en halvtimme lite drygt idag också. Men hem gick jag inte lika fort. Skickade ett mess till maken att jag blev sedan gick jag i normal fart och njöt av vädret. Helt ok väder även om det inte var strålande sol och väldigt varmt. Var skönt rätt och slätt. Maken åt när jag kom så det var bara att fixa mig en macka. Sen åt jag också.


Efter maten tog vi en hyfsad promenad som jag förlängde och förlängde. Fick ihop dagens steg och de jag vill ha för att få ihop 100 000 steg i veckan men fick inte ihop de resterande av dem jag förlorade i tisdags. Får väl gå fram och tillbaka till Borgholm på lördag eller något så jag vet att det räcker. Dock hämtade vi bilen. Vi har även tömt den. Jag bar ner det som skulle till källaren och maken tog det som skulle upp. Nu är städutrustningen här så vi kan städa här också men det får bli nästa vecka för idag var jag ledig. Vi har tom hittat plats för den uppe.


Är man ledig ska man göra trevliga saker. Har med andra ord plockat upp och in samtliga cd-skivor. I bokstavsordning så man hittar det man vill ha när man ska lyssna. Vilket inte funkar iaf för vi har ingen spelare men om vi hade haft. Tror jag ska undersöka nästa vecka om man inte kan nyttja dvd-spelaren som musikspelare också. Maken höll på att fråga om vad jag önskade mig när jag fyllde år. En vecka efteråt kom jag på att en cd spelare hade ju varit något att önska. Nåja lätt att vara efterklok. Men han kan få det som julklappstips eller om han bara få lust att köpa iaf. Nu ska jag sova så jag är piggare i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar