Öland

Öland
Solnedgång

lördag 3 september 2016

Där försvann denna dag

Sov så länge det gick eller kunde om jag skulle inte ha varit hos frissan när de öppnade.Vi hann dit och var tom 10 min tidiga. Hann in till Jula och köpa nya lampor till makens strålkastare som han har i Garaget när han bygger. Lät maken klippa sig först så tog jag mig en promenad. Skulle ha handlat bröd till frukost. Blev inget bröd men väl 1hg te. Nåja, det funkar till frukost det också även om man inte blir lika mätt på det.


Fick tips om att det var lite på g i hamnen i Färjestaden. Funderade på ta en sväng runt men det blev Borgholm istället. Skulle vara utförsäljning och maken ville kolla in om de hade någon trevlig soffa. Kan ju säga att ingen av de som fanns kommer in i mitt hem. Då sitter jag hellre på golvet. För övrigt var det jippo utanför ICA i Borgholm. Tror det var Bondens dag eller något sånt. Traktorer, djur och div annat. Blev dock inget stopp där.


Väl hemma däckade maken på soffan och själv tog jag fram boken jag påbörjade i veckan och läste ut den. Maken hade då smitit ut till sitt garage. Själv tog jag på mig träningskläderna och tog mig en tur i skogen och lite till. 1 mil senare var jag hemma. Middag  fick jag av maken i Borgholm en aning tidigt men det får räcka. Finns kvar om jag vill ha mer.


Ska snart försöka slå ihop datorn som jag knappt har tittat på idag. Behöver plocka ihop min rena tvätt. Sen ska jag se om det kan bli en hyfsad kväll. I morgon skallallt göras som inte blev gjort idag och det som jag alltid gör på söndagar. Tycker nog att helgen tendera till att försvinna innan den har börjat nu mera. Någon som kan få tiden att slå av på takten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar