Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 september 2016

Det går framåt

Fick sova ända till klockan ringde eller iaf nästan. Var dock iaf trött när det var dags att stiga upp. Men upp kom jag och jag hann fixa till ett par påsar och bära ut en del till hallen så det skulle vara klart för att bära ut när jag kom hem. Brydde mig inte om att bära något innan jobbet idag. Hoppades lite på regn så vi inte skulle kunna ta så mycket. Varit helt ok väder hela dagen därmed.


Haft en tendens att börja 8 minuter senare denna veckan. Det gör att jag har jobbat mer än 8 minuter längre innan jag har gått hem. Dock har vi ju bara konsulterna denna veckan också så det gäller att ta så mycket hjälp man kan. Fast jag lär mig mer om jag försöker själv först. Dock handlar det i mitt fall om att reklamera. Och man får göra en special om det som ska reklameras kom hem innan vi började med det nya systemet. Så just nu lär jag mig många undantag. Hur ska jag då veta hur jag ska göra när vi väl kommer det som kom hem i det nya systemet?? Med lite tur så har man förstående kollegor runt om i världen.


Nåväl jag lyckades iaf göra två idag och får förhoppningsvis iväg den ena i morgon. Men då tar jag hjälp av lokala logistik för de vet jag kan. Sen tänker jag smita hem redan klockan 15 för då börjar flexen. Behöver lite vila för att inte tala om steg. Nåväl väl hemma hann jag inte ut med mer än en gång innan maken kom. Å andra sidan var det inte mer än två gånger kvar att hämta sen iaf. Blev ett lass idag också. Så i möbelväg återstår numera bara säng, nattduksbord, tv möbel och tv. Och ett litet bord samt pall. Har lite att göra nästa vecka också.


Nu är det dags att sova. Har jag lite tur kanske jag kan hitta något att packa ihop i morgon med förutom det som ska med hem. Klockan har tenderat att vara väldigt nära midnatt innan jag har somnat denna vecka. Och på lördag får jag inte heller sova. Har första klipptiden då och maken andra. Får se hur jag ska hitta lite tid att till att gå förutom efter gräsklipparen. Kan inte fuska denna helgen också med klippningen. Nej, sova var det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar