Öland

Öland
Solnedgång

lördag 10 september 2016

Vacker dag

Somnade för sent igår och vaknade massor av gånger i natt så när klockan ringde var jag helt död. Somnade om och vaknade först till lunch helt slut. Hade dock kört igång sista maskinen med tvätt innan jag somnade om sista gången. Första timmen var hemsk så jag gjorde mig i ordning och åkte till Borgholm. Först hängde jag dock upp tvätten ute. Sen blev en tur fram och tillbaka längs storgatan innan jag åkte till ICA och handlade det vi missade igår. Och som vanligt hade jag glömt smör visade det sig när jag kom hem. Men resten kom jag ihåg.


Väl hemma var det till att byta om och gå ut för att motionera gräsklipparen. Gick något bättre när solen sken och det var både varmt och torrt. Fuskade dock lite men det långa gräset är iaf klippt. Får se om det finns tid i morgon efter middag för att ta den sista biten. Men tillräckligt är klippt för att barnen ska kunna leka ute i morgon om de vill.


Fick bli en dusch efter gräsklippningen. Något varmt och fötterna var dessutom mer gröna än normala i färgen. Förberedde middagen och åkte sedan ner och handlade det som jag hade glömt. Dvs smör och lite annat smått och gott. Fixade middagen eller den fixade sig själv rätt bra när den väl kommit in i ugnen. Hann dammsuga under tiden och innan det var dags att hämta maken. Han var som vanligt i sin lekstuga. Dock något mer frustrerad idag än förre helgen. Och jag har iaf inte kunnat hjälpa honom hur mycket han än ville.


Efter middagen var det dags att börja förbereda det som gick inför morgondagen. Maken hade dock kommit in för resten av dagen och tog över. Hade dock glömt att ta fram bären till i morgon så tårtan får jag göra i morgon bitti. Ska inte bara stänga av klockan utan stiga upp i morgon. Behöver bakelsen till syrran också innan hon kommer. Garanterat mjölkfri. Men först avsluta denna dag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar