Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 26 juni 2018

Upprensning pågår

Vaknade väl tidigt och sov lite sisådär efter det. Lägenheten är varm, väl varm och inga bra fönster att ha öppna. Antingen får man in röklukt eller så får man gäster i form av fåglar. Inget lockar något vidare. Men jag blev klar och jag kom iväg till jobbet i rätt ok tid. Där fick jag iaf en del av allt jag ville ha klart gjort. Inte för att jag hunnit göra så mycket som jag hade velat men förra veckans revison är iaf avklarad, inlagd och reseräkningen utförd samt skickad för attest.


Förberedelserna för nästa veckas revison samt den som jag ska utföra sista veckan före semestern är nästan klara. Behöver dock boka tågbiljetter också. Men det får bli i morgon. Hann även fixa till en PPAP samt jaga lite uppgifter för en annan. Samt ha önskemål om att få motmätningar utförda helst klara redan i kväll. Samtliga dessa PPAP hade behövt vara klara för typ en månad sedan så det är lite bråttom. Det har dock inte alla hos oss. Fick lite skit för att jag inte hade godkänt den jag gjorde idag redan förra veckan. Det vara bara en lite hake i det hela. Mejlet med uppgifter om att det vara grönt gick till andra men inte mig.


Har nu tre dagar på mig att utföra en internrevision. Hoppas hinna med detta redan under morgondagen samt dagen därpå. Annars blir det tuff. Har dock hunnit skriva ihop vad en befattningsbeskrivning vilket inte är helt enkelt då jag ska göra en hel hög med annat hela tiden som jag inte ska göra. Så jag frågade vad de ville att min ersättare ska göra. Det fick jag dock inget svar på så jag gjorde en önskelista samt kravspec för att klara de uppgifterna. Sen kan jag bara önska dem lycka till.


I morgon blir det tåget till maken direkt efter jobbet. Ska besöka forna kollegor enligt löfte. Köpte en liten present igår. Vad kan jag inte avslöja förrän i morgon. Nu ska jag iaf borsta tänderna samt släcka ner och förbereda morgondagen utan att väcka maken. För han sover sedan en dryg timme. Vilket jag också ska göra så snart jag är klar.God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar