Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 juni 2018

En nationaldag

Dagen började med ett antal timmars jobb. Rätt jobbigt att stiga upp när den andra får ligga kvar. Men jag kom upp och var på jobbet i god tid för att förbereda dagens övningar. Hann med riktigt mycket. Samt boka in en timme i morgon och 1,5 på måndag. Sen kan jag inte förbereda dem mer. Sen får verkligheten lära dem resten.


Maken hämtade mig och som vanligt var jag sen. Vädret har varit helt ok så vi for småvägarna fram och hittade en forna kollega med fru. (Lite sent för en annan kollega som bor ännu längre bort.) Ett några timmar och en överenskommelse om att komma och grilla en kväll åkte vi tillbaka. Dagens middag fick bestå av snabbmat. (Spisen är så seg att man hinner rosta innan den har lagat till minsta lilla.)


Efter att ha ätit och suttit en stund efter maten så fick det bli en promenad. Jag kanske borde ha dammat i stället då maken var snäll och dammsög medan jag jobbade. Men det är ju synd att få damm på de rena golven så det får bli en annan dag. 2 dagar återstår denna denna vecka att jobba sen är det helg på riktigt och då tänker jag vara ledig. Nu ska jag bara förbereda lite inför morgondagen. Blir en lång dag. Då jag ännu inte har hunnit förbereda filen inför mötet på redag och i morgon är jag antingen i väg eller på möte. Men efter 17 borde jag kunna plocka ihop den. (Blir fasiken trött av att bara tänka på det. ) God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar