Öland

Öland
Solnedgång

måndag 25 juni 2018

Lång dag

Maken gjorde sitt yttersta för att inte väcka mig 04,30 när han steg upp för att köra till jobbet. Hjälpte inte så han hade lika gärna kunnat fört en massa liv. Försökte somna om men gav upp så 06,00 var soporna utburna, diskmaskinen hade både diskat och blivit tömd, den torra tvätten bortplockad osv. Vid halv sju skulle jag bara vila lite. Sov gott till klockan ringde.


09,45 var jag i Borgholm för att införskaffa lite som saknades. Ville passa på att vara där redan när butikerna öppna för att slippa leta p plats. Fick bli en promenad också när jag ändå var där. Väl hemma var ändå en del glömt. Men då var klocka rätt mycket om jag ville hinna med bussen till Kalmar. Skulle ju ändå gå ner till Köpingsvik. Hade dock tillräckligt med tid för att kunna spela lite pokemon under tiden jag gick.


Hann med buss. Då hade trafiken dessutom ökat en del. Men till Kalmar kom jag. Och fick nyss om att det var en hög som skulle träffas för att ta en boss i pokemon. Det ville jag vara med på. 1 blev två och 4 min innan tåget gick hade jag biljett och kunde kliva ombord. Något kort marginal. Men det var trevligt så länge det varade.


Bara en liten sak. Det där med att äta något vettigt hann jag inte riktigt med någonstans. Så väl framme var det bara att gå till restaurangen jämte huset jag övernattar i och köpa en sallad. Fick bli en räksallad, de har inte avokadosallad som jag egentligen tycker bättre om. Efter att ha ätit var det till att packa upp. Sen blev det en lite tur till. Behövde sträcka på benen. Blev ingen runda runt Hörninge idag. Hann inte riktigt med det. Hade varit om jag hade tagit senare buss då. Men då hade jag kommit fram lite väl sent.


När jag ändå tog mig en kort promenad passade jag på att inhandla det som ska ätas i resten av veckan. Vilket inte blir mycket med tanke på att både bekanta ska besökas och ny lägenhet ska besökas. Eller det som kan bli ny lägenhet om det inte är alltför långt ifrån vad som det utges för att vara. Men just nu ska jag förbereda det sista inför morgondagen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar